Beställ material

Lite mycket nu är inte bara till för stressade unga individer. För visst kan det göra stor skillnad för en själv att jobba med sin stress, men såklart är det bäst när vi jobbar tillsammans för att minska den hos alla omkring oss.

Den här sidan finns till för grupper, skolor och organisationer som vill göra nåt åt stressen ihop. Det finns lite olika saker ni kan göra. 

Här kan ni signa upp er på vår maillista för grupper – så ni en gång i månaden får ett mail med övningar som görs bäst tillsammans.

Här har vi tagit fram ett material för lärare som innehåller information om 6 saker som förebygger stress och konkreta övningar ni kan göra med eleverna för att förebygga stress.

Och här hittar du vår årskalender för organisationer och arbetsplatser som vill få in goda rutiner för en ostressig arbetsmiljö.

Om ni är en organisation, skola eller elevkår kan ni beställa vårt engagemangskit helt gratis. Kitet innehåller material i form av affischer, gnuggisar och stickers som ni kan sprida och sätta upp hos er! Skicka ett mail med er adress till litemycketnu@maktsalongen.se så skickar vi kitet så fort vi kan. På grund av det rådande hälsoläget i samhället så kan våra leverenstider vara längre än vanligt.