Signa Upp

För det vidare

Lite mycket nu är inte bara till för individer. För visst kan det göra stor skillnad för en själv att jobba med att förebygga och hantera stress, men såklart är det bäst när vi jobbar tillsammans. Lite mycket nu går därför också jättebra att jobba med som grupp. Så vad kan en göra då?

Först och främst kan ni skriva upp er på denna maillista. Då kommer ni en gång i månaden få ett mail med en övning som ni kan göra i grupp, som din styrelse, arbetsgrupp eller klass. Det är också perfekta aktiviteter att göra på medlemsträffar! Tänk på att ni också själva kan omvandla alla övningar i sms-skolan till gruppaktiviteter. 

Sen kan ni vara med oss att sprida Lite mycket nu till fler runtomkring er! Posta i era sociala medier eller beställa vårt material och sätta upp i er skola/ert kansli. Som organisation, elevkår eller skola kan ni helt gratis beställa vårt engagemangspaket! Ni beställer genom att maila oss, ange om ni är en organisation, elevkår eller skola och till vilken adress ni vill att vi skickar materialet. 

Har du en bra idé som du skulle vilja ha hjälp med att genomföra? Men du, släng iväg ett mail till litemycketnu@maktsalongen.se så hittar vi på nått kul tillsammans!